Autoverzekering 18 jarige

Goedkope (WA) autoverzekering voor 18 jarigen

Ben je 18 jaar en wil je je eerste auto kopen? Dan moet je je minimaal WA verzekeren. Bij sommige verzekeraars kan dat helemaal niet als je 18 bent en bij andere autoverzekeringen is de premie schrikbarend hoog, onder meer omdat je nog geen schadevrije jaren hebt kunnen opbouwen. Lees hier een recent artikel over goedkope autoverzekeringen als je 18 jaar bent op Studenten Wegwijzer.

Vergelijk eenvoudig uitgebreid premies van autoverzekeringen op de website van Studenten Wegwijzer:

autoverzekeringen-vergelijken-studenten-wegwijzer

 

 

 

 

 

 

 

De exacte maandpremie voor je autoverzekering hangt af van o.a. je leeftijd, hoe lang je je rijbewijs al hebt, je schadevrije jaren, je postcode en uiteraard de te verzekeren auto. Om toch een vergelijking te kunnen maken hebben we een vergelijking gemaakt op basis van de volgende gegevens:

  • Auto: Volkswagen Golf IV uit 1998 (zeer populair en betaalbaar model)
  • Verzekeringtype: Alleen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • Leeftijd: 18 jaar
  • Schadevrije jaren: 0
  • Postcode: Utrecht centrum

De verschillen tussen verzekeraars zijn enorm. Het verschil tussen de goedkoopste en de duurste uit onderstaande vergelijking is maar liefst € 1621 per jaar!

 

Overzicht goedkoopste autoverzekeringen en premies per maand

Goedkope autoverzekeringen voor 18 jarigen op een rij (maandpremies voor het laatst bijgewerkt op 23 oktober 2013 en inclusief assurantiebelasting).

Noot Redactie: onze vergelijking was te oud om hier nog betrouwbaar te publiceren. Vergelijk zelf actuele premies op studentenwegwijzer.nl

Meer over: goedkope autoverzekeringen voor studenten