Voordelige raambekleding voor in je studentenkamer

Als nieuwe student gaat er een wereld voor je open! Een nieuwe uitdaging, nieuwe school, een nieuwe stad en misschien ga je zelfs voor het eerst op jezelf wonen! Voor degenen die al op kamers wonen, het is survivallen. Roeien met de riemen die je hebt en helaas geen 5-sterren diners meer, die je ouders elke dag altijd klaarmaken. Je hebt een mager budget en daar moet je je elke maand mee zien te redden. Het kan natuurlijk ook zijn dat ome DUO je steeds uit de brand helpt! Voor je nieuwe kamer heb je natuurlijk wel een aantal dingen nodig, waaronder raambekleding als dat er nog niet hangt. In dit artikel geef ik je daarom tips over voordelige keuzes voor raambekleding!

 

Klassieker & voordelig

De meest voordelige optie voor raambekleding zijn rolgordijnen. Tijdloos en een strakke look. In veel verschillende kleuren te verkrijgen! Neutrale tinten en felle kleuren, voor ieder wat wils. Kies voor een verduisterend rolgordijn, zo wordt de kamer goed donker en kun je ’s nachts lekker slapen. Het is te begrijpen dat je studentenkamer vast niet altijd even netjes is of zal zijn en het wil nog wel eens gebeuren dat er iets vies wordt. Over het schoonmaken van je raambekleding hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken! De stof is afneembaar met een klamme doek, dus zo gepiept! Vanaf €9,- euro kun je al een rolgordijn op maat in je kamer hebben hangen!

 

Trendy & voordelig

De raambekleding die na rolgordijnen het meest voordelig is, zijn plisségordijnen. Een stijlvolle raambekleding waarbij het systeem strak tegen het raam gespannen zit. Daarom ook zeker geschikt voor een draai-kiepraam, wanneer je het raam open kantelt blijft het gordijn netjes tegen het raam hangen. Het plisségordijn heeft een isolerende werking en zorgt dat geluid gedempt wordt. Handig wanneer je van plan bent regelmatig een feestje te geven of je op tijd naar bed wil in de tentamenperiode. Heerlijk rustig slapen! De temperatuur blijft door het plisségordijn ook gelijk, wat voor weer het buiten ook is. Vanaf €19,- euro kun jij plissegordijnen bestellen!

 

Aluminium jaloezieën

Een goede keuze voor je studentenkamer zijn aluminium jaloezieën. Deze raamdecoratie kun je naar je eigen smaak samenstellen. Denk aan de kleur, de lamelbreedte of  de bediengszijde! Het fijne van aluminium jaloezieën is dat ze vuil & vocht bestendig zijn. Je kunt ze gewoon afnemen met een klamme doek en ze verkleuren niet in vochtige ruimtes! Ook geschikt voor de keuken of badkamer in je studentenhuis dus. Volledig op maat gemaakte raambekleding met de beste kwaliteit. Overdag kun je de lamellen een stukje kantelen, waardoor er wel licht naar binnen komt en je directe inkijk vermijdt.

Wat komt er voor de ramen in jouw studentenkamer te hangen?