Tips

We helpen je niet alleen met het vinden van de goedkoopste en best passende studenten inboedelverzekering, maar ook graag met de nodige andere tips om je studentenleven leuker, succesvoller of voordeliger te maken.

Bekijk onze studenten tips op het gebied van:

Geldzaken, besparen & belastingen – door te budgetteren, te besparen en niet te veel naar de Belastingdienst te brengen houd je je financien het makkelijkste gezond

Studentenwerk & bijbanen – je moet tenslotte toch wat verdienen als je een inboedel wilt vergaren om te verzekeren

Studentenkamers – zonder kamer ook geen noodzaak voor een inboedelverzekering

Studieboeken – ‘noodzakelijk kwaad' om je studiestof in je hoofd te krijgen en je student te mogen noemen 🙂

Rijscholen – als je je oriĂ«nteert op je een autoverzekering voor studenten, maar je roze papiertje nog niet hebt, zoek dan snel een goede rijschool uit met studenten tarieven

Smartphones, gadgets & goedkope abonnementen – omdat het studentenleven niet alleen maar serieus is en je jezelf best mag verwennen met wat leuke ‘speledingetjes'… zeker nu je zo'n goede inboedelverzekering voor je studentenkamer afgesloten hebt… toch?

Sport & ontspanning – train je luie studentenzweet eraf, of ga juist even lekker hangen voor de buis. Studentensport biedt het allemaal.

Stages – omdat er eens een einde komt aan je studietijd en een goede stage het beste begin is van een succesvolle carriere als ex-student

Vakanties & reizen – he he… na weer een trimester zwoegen is het hoog tijd om wat stoom af te blazen. Boek een lekker goedkope studentenreis of zoek een romantisch weekendje weg met je vriend(innet)je!

Beroepskeuze en studiekeuze – Hoe kies je een studie die bij je past? Leer meer over de match tussen persoonlijkheid en werk en vind de studie of baan die bij je past.