Centraal Beheer Achmea Studentenverzekering

De Centraal Beheer Achmea studentenverzekering is een hele goede ‘middenmoter' qua dekking en heeft een scherpe premie die o.a. wel afhangt van je woonplaats. De Centraal Beheer Studentenverzekering wordt nu wel extra aantrekkelijk gemaakt, omdat je makkelijk een ‘all risk' of ‘buitenshuis' verzekering kunt afsluiten. Handig om je laptop of smartphone te dekken voor beschadiging, diefstal of verlies.

Premie Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering studenten

De premie per maand voor een Centraal Beheer inboedelverzekering voor studenten: vanaf €1,74 *. De exact premie hangt o.a. af van je woonplaats, dus bereken hem snel zelf.

* Datum premieberekening 11 september 2018 op basis van deze ijkgegevens. Indien de getoonde premie afwijkt van de premie bij de verzekeraar, dan is de premie van de verzekeraar leidend.

➜ Bereken direct jouw Centraal Beheer Achmea maandpremie

➜ Vraag de Centraal Beheer studenten inboedelverzekering meteen aan

Let op: kies bij de vraag “Wat voor type woning heeft u” voor “Kamerbewoning”, zodat je de scherpe studentenkamer premie berekend krijgt

 

Tip: sluit ook een Kostbaarhedenverzekering Buitenshuis af en verzeker eenvoudig eventuele schade aan je bijvoorbeeld laptoptablet of smartphone als je onderweg bent.

Centraal Beheer Achmea studentenverzekering opties

De nieuwe Centraal Beheer inboedelverzekering voor studenten biedt vrij veel opties. Naast de eerder genoemde Kostbaarheden Buitenshuis verzekering heb je  o.a. de mogelijkheid om een All-risk studentenverzekering erbij te nemen (zodat je ook gedekt bent als je zelf per ongeluk iets stuk maakt) of om een Aansprakelijkheidsverzekering erbij af te sluiten.

➜ Bereken jouw premie

Centraal Beheer inboedelverzekering dekking

De dekking bij de Centraal Beheer Achmea studenten inboedelverzekering bedraagt €35.000. De dekking voor de aansprakelijkheidsverzekering is tot €1.000.000.