Handige websites studentenwerk & bijbanen

Om je te helpen om snel een goedbetaalde studentenbaan te krijgen, hebben we handige websites en links voor je op een rijtje gezet voor het vinden van studentenwerk of een eenvoudige studentenbijbaan. Heb je zelf nog een tip? Laat het ons ajb weten.

Studentenwerk

YoungCapital – Bekend van de opvallende TV reclames. YoungCapital is een van de grootste platforms voor studenten- en startersvacatures.

XL Studenten Uitzendbureau – Gespecialiseerd in bijbanen, startersfuncties en vakantiewerk. Hiervoor heeft XL de grootste studenten vacaturebank van Nederland in bezit.

Studentenwerk Randstad Student – Op Randstad Student staan bijbanen speciaal gericht op studenten. Ze hebben een uitgebreide vacaturedatabase verspreid over veel sectoren.

Studentjob.nl – Dat je op Studentjob.nl studenten(bij)baantjes kunt vinden blijkt uiteraard al duidelijk uit de naam. Maar naast bijbanen tijdens je studie kun je er ook startersbanen vinden voor na je studie. Een aanrader.

Website Focus Engineering – Ben je een technische student? Kijk dan hier voor uitdagende banen in Engineering, o.a. in de Procesindustrie

 

Part-time studenten bijbanen

Zoekbijbaan.nl – Zoek je een bijbaan of vakantiewerk? Kijk dan eens op zoekbijbaan.nl. Hier ontdek je bijbanen op basis van trefwoorden in de vacaturetekst, regio en zelfs op basis van studieniveau. Solliciteren maar!

Parttime.nl – Op zoek naar parttime werk? Bekijk de vacatures op Parttime.nl en vind de juiste bijbaan of stageplaats!

 

Specifieke bijbanen & startersbanen – vakgebieden & plaatsen

Op zoek naar een (starters)baan in de grafische of design sector? Bij het Haagse Design bureau HLO hebben ze verschillende grafische & creatieve vacatures, o.a. een grafisch vormgever / DTP vacature.

Ben je op zoek naar een horeca carriere? Dan ben je aan het juiste adres bij Werkenindehoreca.nl.

Op zoek naar HBO onderwijs vacatures? Neem een kijkje op Nivvo.nl.

 

Student ondernemers

Ben je actief als studentondernemer? Ben je aan het werk als Freelancer / ZZP-er? Dan zijn er best wel wat zaken om rekening mee te houden. Zorg voor een goede accountant die gespecialiseerd is in kleine ondernemers (zoals administratiekantoor Oafinance) om je te ondersteunen met de boekhouding/jaarcijfers. En kijk ook eens op Ondernemersplein voor meer informatie over een bedrijf starten naast je studie.

 

Andere handige sites en startpagina's

Op bijbaan.startpagina.nl vind je een overzicht aan relevante sites voor jouw zoektocht naar een bijbaan.

Ben je juist op zoek naar een partij om je te helpen om studenten te werven? Bezoek dan Recruitment Specialist: ENHRsolutions.nl.

Docenten en ander gekwalificeerd educatiepersoneel vind je op www.personeelsbank.nl

Op Thuis-Opleiding.nl kunnen studenten thuisstudies vergelijken van diverse populaire aanbieders zoals de NTI, NHA en LOI.